COMANDA

Comanda produselor se poate face online daca aveti un cont de utilizator si urmand pasii indicati pe site-ul nostru. Cosul de cumparaturi este situat in partea din dreapta-sus a paginii. Pentru adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul „Adauga in cos”. In cosul de cumparaturi veti gasi produsele selectate de dumneavostra unde aveti posibilitatea de a schimba cantitatea produselor sau de a renunta la un produs din cos. Inainte de a confirma comanda, va rugam sa verificati costul transportului si apoi sa faceti click pe butonul „Plaseaza Comanda”.

PLATA

Plata produselor se poate face:

  • in avans, folosind CARDUL BANCAR; selectand optiunea „plata online”; veti fi redirectionati catre pagina securizata Mobilpay.ro unde veti completa datele de card si de contact. Tranzactia va fi procesata in deplina siguranta de catre Mobilpay, companie cu peste 10 ani de experinta acumulata in domeniul platilor online. In cazul in care comanda nu se finalizeaza, sau unul din produsele comandate nu este pe stoc, va garantam returnarea banilor in cel mai scurt timp posibil.
  • la livrare, in sistem RAMBURS. Pretul total al coletului (produse comandate si cost transport) se va achita in momentul primirii produselor. De asemenea, reprezentantul firmei de curierat va va emite chitanta aferenta cumparaturii facute.
  • TRANSFER BANCAR in contul societății, deschis la ING Bank / RO02INGB0000999906776713 ; în cazul acestei metode de plata expediția produselor comandate se va face după confirmarea plății.

COST SI TIMP DE LIVRARE

Costurile de livrare prin curierat rapid – DPD, SameDay, Fan Courier:

  • 0 ron pentru comenzi egale sau mai mari de 300 lei (atat in Bucuresti cat si in tara);
  • 15 ron pentru comenzi cu destinatia Bucuresti;
  • 19 ron pentru comenzi cu destinatia in tara.

Timpul de livrare standard este de 24-48 ore si depinde de momentul plasarii comenzii (comenzile plasate pana in ora 14:00 se pot onora in 24 de ore). Daca doriti ca livrarea sa se faca sambata, va rugam sa specificati acest lucru in scris sau prin apel telefonic. De asemenea, va rugam sa luati in calcul eventuale intarzieri in perioadele de reduceri (Black Friday) sau a sarbatorilor legale datorita cresterii numarului de comenzi ce trebuie onorat de catre partenerii noștri.

Pentru moment livram doar pe teritoriul Romaniei.