Site-ul www.missh.ro este proprietatea ATELIER MISS H SRL cu sediul social in Bucuresti, str Italiana, nr 25, sector 2, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comerţului cu numarul J40/4072/2016, C.U.I: 35825671 si denumita in continuare MissH.ro.

Prin aceste conditii generale de vanzare se definesc drepturile şi obligatiile partilor in ceea ce priveste vanzarile efectuate prin intermediul Missh.ro. Ele reglementeaza toate etapele necesare efectuarii unei comenzi. Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

Aceste conditii se adreseaza persoanelor fizice, cu varsta de cel putin 18 ani si care au capacitatea juridica de a contracta. Efectuarea unei comenzi de articole prin oricare din modalitatile de mai jos reprezinta acceptul dumneavoastra de acceptare a termenilor şi condiţiilor MissH.ro. Atelier Miss H SRL, proprietar al Missh.ro îşi rezervă dreptul de a modifica in orice moment prezentele conditii generale de vanzare. In cazul unei modificari, acestea vor fi aplicate fiecarei comenzi din momentul intrarii acesteia în vigoare.

CONTINUTUL MissH.ro cuprinde:

 • toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre Miss H prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Atelier Miss H SRL utilizatorului sau clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Atelier Miss H SRL intr-o anumita perioada;

MEMBRU – persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Atelier Miss H SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT – persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.

DOCUMENT – prezentele „Termeni si Conditii”

CONTRACT LA DISTANTA – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Atelier Miss H intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Atelier Miss H cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Atelier Miss H catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Atelier Miss H.

PREZENTAREA PRODUSELOR – depunem toate eforturile sa prezentam in mod cat mai explicit si realist toate produsele din acest site. Este posibil insa, ca din cauza unor setari diferite ale monitorului, culorile sa fie putin diferite fara de realitate.

COMANDA produselor se poate face online, urmand pasii indicati in site-ul nostru. Cosul de cumparaturi este situat in partea din dreapta-sus a paginii noastre. Pentru adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul „Adauga in cos”. In cosul de cumparaturi veti gasi produsele selectate si veti avea posibilitatea de a schimba cantitatea produselor sau renunta la un produs din cos. Pentru a comanda produsele din cosul de cumparaturi, introduceti datele necesare, apoi faceti click pe butonul „Plaseaza Comanda”. Dupa efectuarea comenzii, veti primi un mail care va confirma inregistrarea comenzii pe site. Daca, in maxim 10 minute, nu ati primit acest mail, comanda dvs nu a fost inregistrata. Mesajul de confirmare reprezinta inregistrarea comenzii in sistem, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile. Stocurile sunt introduse in site in baza inregistrarilor contabile si se modifica in timp real, pe masura ce se inregistreaza comenzi. Facem tot posibilul ca stocul afisat sa fie real, insa in mod exceptional, pot exista diferente intre stocul contabil si cel fizic.

PLATA se poate efectua:

 • in avans, folosind CARDUL BANCAR; selectand optiunea „plata online” veti fi redirectionati catre pagina securizata Mobilpay.ro unde veti completa datele de card si de contact. Tranzactia va fi procesata in deplina siguranta de catre Mobilpay, companie cu peste 10 ani de experinta acumulata in domeniul platilor online. In cazul in care comanda nu se finalizeaza, sau unul din produsele comandate nu este pe stoc, va garantam returnarea banilor in cel mai scurt timp posibil.
 • la livrare, in sistem RAMBURS. Pretul total al coletului (produse comandate si cost transport) se va achita in momentul primirii produselor. De asemenea, reprezentantul firmei de curierat va va emite chitanta aferenta cumparaturii facute.
 • TRANSFER BANCAR in contul societății deschis la ING Bank / RO02INGB0000999906776713 ; în cazul acestei metode de plata expediția produselor comandate se va face după confirmarea plății.

COSTUL LIVRARII prin curierat rapid – DPD, SameDay, Fan Courier:

 • 0 ron pentru comenzi egale sau mai mari de 300 lei (atat in Bucuresti cat si in tara);
 • 15 ron pentru comenzi cu destinatia Bucuresti;
 • 19 ron pentru comenzi cu destinatia in tara.

TIMPUL DE LIVRARE standard este de 24-48 ore si depinde de momentul plasarii comenzii (comenzile plasate pana in ora 14:00 se pot onora in 24 de ore). Daca doriti ca livrarea sa se faca sambata, va rugam sa specificati acest lucru in scris sau prin apel telefonic. De asemenea, va rugam sa luati in calcul eventuale intarzieri in perioadele de reduceri (Black Friday) sau a sarbatorilor legale datorita cresterii numarului de comenzi ce trebuie onorat de catre partenerii noștri.

Pentru moment livram doar pe teritoriul Romaniei.

RETURNAREA PRODUSELOR – legea O.G. 34/2014 permite returnarea produselor achizitionate online in termen 14 zile calendaristice de la data achizitionarii lor. Astfel, daca doriti sa returnati produsele comandate, noi va vom returna la randul nostru contravaloarea produselor, mai putin taxele de livrare. Contravaloarea produselor returnate se vireaza imediat dupa ce intram in posesia acestor produse si ne asiguram de integritatatea lor. In cazul in care doriti sa returnati integral sau partial o comanda, iar costul initial de livrare a comenzii a fost suportat de noi (pentru comenzi peste 250 de lei), se vor scadea din valoarea returnata si taxele de livrarea a comenzii initiale. Pentru returnare este necesar ca produsele sa fie intacte si nefolosite. Iti punem la dispozitie acest formular de retragere ( https://www.trusted.ro/wp-content/uploads/2014/10/model-retragere-trusted.pdf) pe care il poti utiliza pentru a simplifica procerul de retragere. De asemenea, va rugam sa ne anunti in scris, prin email, dorinta ta de a returna partial sau total o comanda. Vom raspunde in maxim 2 zile lucratoare.

GARANTIA PRODUSELOR – toate produsele existente pe MissH.ro au garantie legala de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003. Garantia legala de conformitate are caracter obligatoriu, trebuind sa fie acordata produsului, de catre vanzator consumatorului acestuia. In conformitate cu art. 11 din legea mentionata anterior, fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia. Inlocuirea produsului este posibila in limita stocului disponibil.

Lipsa de conformitate a produselor presupune:

 • nu corespund descrierii facute de vanzator si nu au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat consumatorului ca mostra sau model;
 • nu corespund oricarui scop specific solicitat de catre consumator, scop facut cunoscut vanzatorului ai acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare;
 • nu corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelasi tip;
 • fiind de acelaşi tip, nu prezinta parametri de calitate si performante normale, la care consumatorul se poate astepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului si declaratiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, facute de vanzator, de producator sau de reprezentantul acestuia, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului.

DREPTURI DE AUTOR – intreg continutul site-ului (design, text, imagini si logo-uri etc.) este proprietatea SC ATELIER MISS H SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul firmei Atelier Miss H SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul paginilor acestui website nu va fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, fara acordul prealabil al proprietarului, cu exceptia stocarii pe computerul personal al utilizatorului si a tiparirii de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal. Orice sesizare de incalcare a drepturile de autor, poate fi facuta pe emailul elena@missh.ro

MARCAMISS H” este o marca inregistrata si este detinuta de catre Atelier Miss H SRL. Domeniul MissH.ro este detinut de catre Atelier Miss H SRL. Utilizarea acestei marci sau a domeniului sau in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a SC Atelier Miss H SRL este interzisa si se pedepseste conform legii.